Favourite podcasts

 

podcast
Little blue book – Favourite podcasts

   Da li ste i vi postali jedni od onih  koji ne mogu, a da ne poslušaju neki podkast bar jednom dnevno? Da, podkast postaje na listi obaveza važna stavka. Pojavljuje se dosta tekstova na tu temu, kao i samih predloga šta slušati. U tom mnoštvu ponude ipak treba izabrati ono što vas zanima, način na koji je predstavljeno kao i jezik na kojem se priča. Ukoliko možete da slušate podkast na engleskom, onda je izbor veliki.

Danas vam predstavljam mali izbor od 3 podkasta koje volim da slušam.

Are you one of those people who must listen to podcast, at least ones a day? Yes, podcast is important on lists of what to do this days. There are lots of texts about podcast and suggestion what to listen. Now it’s not easy to choose what to listen. Maybe try to find a topic you are interested in or language you speak.

Today, I’m suggesting you 3 podcasts I like to listen.

  • Jess Lively – Jess Lively na jednostavan i inspirativan način govori o intuiciji, egu, vodi razgovore sa uspešnim ljudima o tome kako su stigli do uspeha.

Jess Lively in simple and the most inspiring way speaks about intuition, ego. She has interviews with successful people how they achieved their success.

 

  •  99% Invisible Za arhitekte kao i ljubitelje arhitekture. Ovaj podkast na zanimljiv način govori o arhitektonskim projektima, objektima, tehnologiji. Ali se ne zaustavlja samo na tim temama, već  govori i o svakodnevnim pojavama kao npr koliko često se menja moda.

For architects and fans of architecture. This podcast is talking about architecture projects, objects, technologies. But that’s not all, it has talks about everyday phenomenons like changing of fashion.

 

  • Science friday – Nauka predstavljena na jednostavan i informativan način. Slušanje možete prilagoditi svojim interesovanjima. Tako imate izbor tema od fizike, biologije do hrane ili energije.

Science represented in approachable and informative way. You can choose between topics like physics, biology, food or energy.

 

Da li i vi imate predlog podkasta  za slušanje?

Do you recommend any other inspiring podcasts?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s