The Versatile Blogger Award

The VersatileBlogger Award.png

Nekako se igrom slučaja dogodilo da se u istoj sedmici pronađem na jednoj fantastičnoj listi – listi blogova koje je Ivana iz Orbis marketinga nominovala za Versatile Blogger Award, i da to bude tačno 6 meseci od početka pisanja i stvaranja bloga Little blue book. Iako sam razmišljala koji način bi mogao da bude najbolji da se obeleži ovaj, za mene, važan datum i već odustala od uopšte pominjanja toga, eto nominacije u kojoj je jedan od zadataka da napišete 7 stvari o sebi. Tako da je došlo vreme da se bolje upoznamo (ako se već ne poznajemo) i da ujedno sa vama podelim važan jubilej – pola godine od početka (pokušaja) ostvarivanja jedne dugo priželjkivane ideje, a to je pisanje bloga.

Pre svega, velika zahvalnost Ivani sa bloga Orbis marketing na nominaciji. Ovo nije samo puka rečenica, jer Ivanin blog vam je “must read” za sve blogere, kao i za one koji se bave marketingom ili ih jednostavno interesuje ta tema. Savršeno napisani tekstovi sa važnim i poučnim informacijama. A kad se tome doda i da Ivana objavljuje tekstove svakog radnog dana, uvek ljubazno odgovori na komentare i stigne da kroz komentarisanje tuđih postova pokaže svoju podršku drugim blogerima, onda vam je jasno da se na njen rad možete ugledati kao jedinom načinu kako se postiže uspeh – radom i ljubaznim ophođenjem. Obavezno pogledajte njen blog, jer ćete pronaći izvrsne tekstove.

Prvo pravila igre za ovu blogersku nagradu!

 • Zahvalite se osobi koja vas je nominovala.
 • Nominujte do 15 blogera/autora sa WordPress-a (može manji broj, ali ne više od 15) i obavestite ih.
 • Podelite sa svima 7 činjenica o sebi.
 • Objavite sliku nagrade u svom tekstu i pravila.

7 činjenica o meni:

 1. Obožavam knjige i književnost uopšte. Otkad znam za sebe uvek sam nešto čitala. Nemam omiljeni žanr, nemam ni omiljenog pisca, mogu da čitam sve i da pronađem interesantne pisce i dela u svakom žanru. Od naučne fantastike (savršeni Isak Asimov) do čik lit (izdvajam Jill Mansell).
 2. Volim biblioteke i knjižare, a još jedna činjenica o meni je i da sam radila u knjižari. Trenutak kad su mi javili da sam primljena na taj posao je jedan od najlepših u mom životu, sve što je bilo posle toga i nije bilo baš za radovanje.
 3. Omiljena boja mi je plava. Kada sam razmišljala o tome kako da se zove moj blog, znala sam da u nazivu mora imati nešto vezano za knjige, a još ako mogu da uklopim i omiljenu boju – pretpostavila sam da je to pravi naziv za blog. Istraživanjem sam došla do informacije da je Blue book u stvari spisak zakona, tako da je naziv jedino mogao da bude uz male izmene. Tako sam došla do naziva “Little blue book” tj. “Mala plava knjiga”.
 4. Volim čaj. Ako niste slučajno naišli na ovaj post, već pratite ovaj blog, onda ste primetili da mnogo volim da pišem o čajevima. Jednostavno je – stvarno volim čajeve. I da, pijem čaj i kad nisam bolesna.
 5. Volim notese i planere. To ne može da se objasni, ali uvek mi je potreban još jedan planer i sve što ide uz to – olovke u boji, markeri, kancelarijski pribor…
 6. Ne znam ništa o modi, ali znam da još nisam videla majicu sa prugama, a da mi se nije svidela. Naravno, plavo-bela kombinacija je najlepša, a pruge jednostavno ne izlaze iz mode.
 7. Obožavam pse! Ovo nije upućeno na račun drugih životinja niti isključuje ljubav prema njima – jednostavno, obožavam pse. Iako podržavam svaku vrstu akcije “Usvoji psa”, nemam problem sa činjenicom da neki ljudi žele da kupe psa. Jedino sam zagovornik da je odgovorno vlasništvo najvažnije.

Nadam se da smo se malo bolje upoznali, a sada da nominujem blogove za ovu nagradu. Svaki od ovih blogova rado čitam i mislim da zaslužuju vašu pažnju. Veoma su različiti po temama koje obrađuju, a zajedničko im je da njihovi autori to rade sa velikim entuzijazmom. Prvi nominovani blog je na italijanskom, a drugi na engleskom, ali čak i da vam to predstavlja smetnju (sumnjam da je tako), ovo su blogovi sa fantastičnim fotografijama.

Globetrotting Travel Adventures

Creative View

Sofia Movens

still.into.books

Planina blog

Poezija Živi

Snovi u koferima

Kovrdžavou

Lovac na sunce

Zlatnoruna

Uživajte u čitanju ovih blogova, a drage blogerke i blogeri, na vas je red.

Veliki pozdrav,

Tanja

12 Replies to “The Versatile Blogger Award”

 1. Puno ti hvala na tako lijepim riječima ❤ Divna si! I čestitam na 6 mjeseci pisanja bloga, želim ti još veći uspjeh u budućnosti. Vidim da se oko mnogo toga slažemo..i ja gajim veliku ljubav prema planerima i olovkama u bojama, a i prema prugastim odjevnim predmetima 😀

  Liked by 2 people

   1. Puno ti hvala još jednom I meni tvoje riječi puno znače jer stvarno volim tvoj blog i cijenim tvoje mišljenje ❤ Za test se potpuno slažem..i mene je malo izbacilo iz uhodanih tračnica jer nije blog o meni niti želim biti njegova zvijezda ali nije loše malo promijeniti rutinu i isprobati nešto novo 🙂

    Liked by 1 person

 2. Congratulations Tanja! You have a really beautiful and inspiring blog. Your posts are very informative and I love reading them. Thank you for including me in your list with the other nominees!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s