Vikend priče

Vikend priče

Da ne širimo priču kako je mnogo vruće, to već i sami znamo. Nego, šta mi možemo da uradimo povodom toga – da pronađemo način da se rashladimo, smanjimo aktivnosti na neophodan minimum i (naprimer) čitamo interesantne priče koje sam pronašla za vaše vikend opuštanje.

Jednostavni saveti koje već i sami znamo, ali potrebno je da nas neko podseti. Jer pored toliko obaveza, informacija koje pristižu sa svih strana, često zaboravimo da brinemo o sebi. Zato je predivna Kris Carr, čiji sajt i kuvare od srca preporučujem, objavila inspirativan tekst – Kako raditi manje i živeti više.

Nastavljamo u istom tempu, laganom i opuštajućem. Ivana sa bloga Orbis Marketing ima odgovor na pitanje  – Kada je vreme za godišnji?

Da li želite da posetite Barselonu? Pročitajte kako je Jelena sa bloga Snovi u koferima preživela Barselonu. Ovo je ujedno i preporuka da posetite ovaj blog, jer Jelena osim odličnog poznavanja informacija i važnih podataka koji su vam neophodni prilikom organizovanja putovanja, ima neverovatno pozitivan i prijatan stav. Zagarantovana pozitivna energija i želja za putovanjima.

I preporuka za jedan naslov – Sluškinjina priča. Istovremeno, i knjiga i veoma popularna serija. Pročitajte na blogu Zlatnoruna interesantan osvrt na delo, kako u pisanoj formi tako i na ekranizaciju.

Nadam se da vam se izbor priča svideo. Kao i uvek, tu sam za sve vaše predloge i komentare, zato slobodno pišite.

Do sledećeg čitanja,

Tanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s