About

Zdravo, ja sam Tanja. Drago mi je što ste došli na blog “Little blue book”.

Blog je nastao u septembru 2016. kao način da sa vama podelim inspirativne i zanimljive priče.

“Little blue book” je zamišljen kao mala kolekcija tekstova koji će vam pružiti inspiraciju i dnevnu dozu lepih priča o zdravom načinu života, prirodi kao izvoru zdravlja i lepote, knjigama, kao i o načinima kako da unapredimo svoje znanje i pojednostavimo život.

Očekuju vas raznovrsni i relevantni tekstovi, uvek sa pozitivnom porukom. Glavne kategorije na blogu su književnost, zdrav život, organska hrana, prirodna kozmetika i ekološka svest. Ali ne samo te – ovo je idealno mesto za sve one koji traže interesantne priče i jednostavne savete kako da olakšaju svakodnevni život.

Teme o kojima pišem na blogu su i one koje me lično okupiraju i interesuju. U mnoštvu informacija pravim izbor najboljih tema koje svake nedelje pripremam za vas.

Krenimo zajedno na put ostvarenja jednostavnog i zdravog života. Malim koracima do cilja – zdrave ishrane, ekološki čiste okoline i lepih misli.

Blog možete da pratite i na :

Facebook, InstagramTwitterPinterest.

Ili me možete kontaktirati na mail blubukblog@gmail.com


Hi, I’m Tanja. I’m so glad you are here!

“Little blue book” blog was launched in September 2016. Its main goal is to share lifestyle and inspirational stories with the readers.

With diverse, well curated content, it always has a positive message. Main focus is on topics related to literature, healthy and natural living, and clean environment. My personal interests and quests are those ones that I am writing about in the blog posts: healthy food, organic products, ecology, sustainability…

This blog presents a great starting point for those who are trying to find interesting stories: stories about creativity, healthy lifestyle, and ways to improve oneself.

Want to get a little extra inspiration to your everyday, hit the like button.

You can find me at: Facebook, InstagramTwitterPinterest.

And feel free to comment or contact me by blubukblog@gmail.com

Enjoy!

Advertisements